ÜDVÖZLÖM A HONLAPOMON

Aggtelek árnyékában, hegyek között megbújva, a Ménes-patak mentén található Szögliget. A falu fölé emelkedő, egyik hegyen található Szádvár romjai. A szögligeti szálláshelyek többsége külön álló, kulcsosház, vagy lakrész. A szállás lehetőségek küzött vannak üdülésicsekk elfogadóhelyek és csoportok fogadására, akár 35 fő részére alkalmas, olcsó szállás lehetőségek is.

       Aggtelek nagyon sokak számára ismert, leginkább a Baradla barlang. Az egykori Gömör-Tornai-karszt területén több mint ezer kisebb-nagyobb barlang található, ezek mindegyike felkerült 1995.-ben a Világ Természeti és Kulturális Örökségének listájára.
A karsztvidéken a csodálatos barlangokon kívül számos ember és természet alkotta kincs található, amiért érdemes útra kelni, felkeresni a környék csendes kis falvait, határon innen és túl.
Miért invitálom a látogatót? A különlegesen szép és élménygazdag táj, az itt élők vendégszeretete emlékezetessé és kellemessé fogja tenni az itt eltöltött időt.
        A következő oldalakon szeretném megismertetni a térség településeit, lakóhelyemet, SZÖGLIGETet, programkínálatát, látni valóit, szállás és étkezési lehetőségeit, praktikus információkkal segíteni a kiránduló, túrázó vendégeinket.
 
         További kellemes időtöltést kívánok az oldalak böngészésében.
                
/Az információk gyűjtése és feltöltése folyamatos, ezért kérem a kedves olvasót, segítsen ebben, ha járt már itt, mi az, ami kimaradt, ha még nem, mi az amit fontosnak tart megismerni./

          
www.gave.eoldal.hu          

 

Oldalmenü
Diavetítő